Цвети на Криско, както е популярна Цветелина Петрова, явно не иска да продължава да живее единствено в сянката на мъжа си. Знаем, че откакто са заедно, тя не е блеснала с нищо друго, освен, че е половинката на рапъра, която му роди две деца.

Бивша стюардеса и танцьорка, Петрова видимо се е затъжила за внимание, а защо не и за малко слава... Тази седмица тя успя да се намърда при Гала в "На кафе" и реши да се цани за постоянен панелист, на мястото на Ромина Андонова. Цветито дори се рекламира в профила си, за да може повече хора да я видят и да я харесат, но се получи обратен ефект.

Петрова няма опит пред камерите, освен да се фръцка, а говоренето не е силната й страна. При такава обиграна и видимо по-интелигентна от нея конкуренция, нещата започнаха да куцат още в началото. Цветито се опитваше да се прави на оригинална и да остроумничи, но по-добре да беше замълчала и само да се усмихва, това го може...

Потребителите са категорични, че не става изобщо за панелист и дори й съчувстваха как ще издържи цяла седмица в предаване и теми, които явно не са за нея.

"Тя и Ромина не е китка, но при Гала стоеше сто пъти по-добре от това Цвети", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com