Жесток скандал с бащата на Димитър Бербатов - Иван Бербатов, разбуни духовете в мрежата. Мнозина не знаят почти нищо за родителя на Бербо, който е разведен с майка му - Маргарита Бербатова от много години. Иван има двама сина от Маргарита - Бербо и по-малкият му брат Асен.

Точно в момента, в който Маргарита е бременна и носи в корема си Асен, а Митко е едва на две годинки, татко му "къса синджира" и то така, че се озовава за повече от три месеца в пандиза. Стари архиви припомнят случая, който за повечето хора днес е непознат.

Леш: Бащата на Димитър Бербатов в пандиза, заради групов с*кс с нимфоманка! (шокиращи подробности + СНИМКИ)

Иван Бербатов по онова време е футболист на "Пирин" - Благоевград. Годината е 82-ра, а тимът се прославя, защото успява да се върне в "А"-групата. Играчите са в екстаз, отиват да играят мач във Варна, но предишната вечер са настанени в хотел на "Златните". Заедно с тях там летуват и групи от Скандинавия и... става страшното.

Футболистите решават да се отрежат в една от вървежните дискотеки, където попадат на две засукани и мноого дашни норвежки. Едната се казва Росалида и е откровена нимфоманка, съчетаваща обаче удоволствието с бизнеса. Момчетата ни я налазват, а тя им предлага ласки срещу 70 лева на парче (на човек).

И, не щеш ли, не само един играч отива в стаята й, а й се изреждат шест човека - Иван Бербатов е сред тях. Всичко щяло да мине гладко, но другарят му Иван Муларов не могъл да го "вдигне" вечерта и си потърсил "правата" на другата сутрин.

Да, ама онази вече изтрезняла и вдигнала такъв скандал, че изкарала, че са я обрали и са я изнасилили. За другото е лесно да се сетите - всичките ни момчета в кауша и три месеца търкане на нарове. Но кой, каквото сам си направи...