Това лято Леонардо ди Каприо скри топката на таблоидите, като се отдаде на 8-седмичен круиз из Средиземно море. За това време на борда на яхтата му се изредиха куп знаменитости – от вечната му дружка Тоби Магуайър, през руската модна икона Ирина Шейк и американската моделка Меган Рош. Никой не успяваше да установи обаче най-важното – с кого си ляга носителят на „Оскар“, но тайната май вече е разкрита...

От в. „Сън“ са се добрали до документи на плавателния съд, отнасящи се до простоя на пасажерите. И от тях става ясно, че освен екипажа и Ди Каприо, през цялото време на яхтата е била риалити звездата Арабела Чи. Това доста сериозно накланя везните към вероятността именно русокосата британка да е новата изгора на актьора.

Леонардо ди Каприо забърса гаджето на стар приятел грозник

29-годишната красавица, която е молко над възрастовия праг в предпочитанията на Леонардо, нашумя през 2019 г., когато участва в оригиналната версия на „Островът на изкушенията“. Тя успя да остане в светлината на прожекторите като нашата Златка Райкова и след мимолетното си тв участие, след като мина през креватите на поредица местни бизнесмени. В момента Арабела се води гадже на потресаващия грозник Ричи Акива – мултимилионер и собственик на нощни клубове, стар приятел на Ди Каприо. Това обаче не пречи да е избрала по-добрата партия.

Източник: „Уикенд“