Лео ди Каприо държи да подчертае, че Камила Мороне е само минало за него. Сладникавият актьор бе засечен с неслучайна красавица. Холивудската звезда сваля една от дъщерите на супер героя Лоренцо Ламас – Виктория. До неотдавна Лео беше засичан с друга хубавица – Джиджи Хадид, но трайна връзка между тях така и не се получи.

Според светското издание „Дейли Мейл“ носителят на „Оскар“ е насочил интереса си към друга, отново много по-млада от него жена. Виктория е една от трите дъщери на Лоренцо Ламас, на чието име Софи Маринова кръсти сина си Лоренцо. Този екшън актьор е известен у нас предимно с продукцията „Ренегат“, но общото мнение е, че не блести с актьорските си качества. За разлика от ди Каприо, който е на върха на славата си.

Леонардо ди Каприо сваля щерката на Лоренцо Ламас

Простички сметки показват, че Виктория Ламас е родена 2 години след като филмовият хит „Титаник“ с участието на Леонардо „Титаник“ излиза по кината през 1997 г. На заснетите от папараци кадри, се вижда, че 48-годишният Лео е видимо доволен и с превъзходно настроение от срещата си с Виктория. Близки хора от обкръжението на актьора твърдят, че Виктория не е нищо сериозно за Лео. Познатите твърдят, че двамата се срещнали на парти на приятели. Защо обаче си тръгват заедно – въпросът, макар и уместен, остава без отговор.

Източник: „Уикенд“