Макар сладникавата физиономия да го подмладява, времето е неподвластно за Леонардо ди Каприо, който подкара достолепните 50 години.

Тези дни холивудският ас събра на бляскаво парти всичките топ холивудски персони, за които можете да се досетите. До дясната ръка през цялото време беше актуалната му приятелка Виктория Черети, с което Лео даде надежда, че все някога може да го видим семеен.

Сред звездите, които уважиха партито на Ди Каприо бяха Салма Хайек, Лейди Гага, Снууп Дог, Ким Кардашиян, Крис Рок, Кейт Бекинсейл, Зоуи Салдана и много други.

Както на всяко бляскаво парти, не липсваше и малък скандал, след като на партито не беше допусната Виктория Ламас – щерката на екшън героя Лоренцо Ламас. Спомняте си, че тя имаше кратък романс с Лео миналата година.

Оказа се, че името на Виктория Ламас изобщо не е в списъка с ВИП гостите, което я вбеси на входа. Тя спретна кратък, но истеричен скандал, но в крайна сметка беше принудена да преглътне унижението и да си тръгне със сълзи на очи.

Леонардо ди Каприо изрита от партито за рождения си ден бившето гадже

Таблоидите иронично коментират дали щастието на Леонардо ди Каприо и Виктория Черети ще продължи и след юни, 2024 г., когато красавицата навършва 26 години. Както е известно, актьорът си има правило да не излиза с жени, прехвърлили четвърт век.

Източник: „Уикенд“