Супермоделът Джиджи Хадид беше забелязана на антимна вечеря с актьора Брадли Купър, няколко месеца след като окончателно скъса с Леонардо ди Каприо. Облечена в миниполичка, красавицата правеше компания на звездата от „Последният ергенски запой“ в елитен ресторант в Ню Йорк.

Според местната преса в заварката между двамата има пръст самият Ди Каприо, който често прехвърля на приятели минали през леглото му мацки, когато им се насити. Двамата с Брадли са авери вече трето десетилетие. Те пробиват заедно в киното и още като младежи са споделяли безброй кастинги и са имали общ агент. Разликата във възрастта им е само 3 месеца.

Леонардо ди Каприо хариза Джиджи Хадид на авера си Брадли Купър

Джиджи Хадид е точно с 20 години по млада от двамата холивудски аса, но не се притеснява да прескача в креватите им.

Брадли Купър има една щерка, която е вече на 6 години, а майка й е не по-малко известната манекенка Ирина Шейк. Двамата се разделиха преди 3 години, но постоянно се срещат и дори ходят на почивки заедно, така че статусът на актьора не е много ясен. Според негови приятели той още таи надежди да се ожени за Ирина, но сега тя се гушка с футболиста Том Брейди, така че 28-годишната Джиджи Хадид може временно да я замести.

Източник: „Уикенд“