Лео Кадели е бесен заради лъжливи хейтове в мрежата!

Албанецът Лео Кадели побесня от гняв заради лъжлива група в мрежата, обвиняваща го в измами. Знаем, че той ръководи благотворителната кауза "Приятели, помагайте" и е подал ръка на стотици хора в нужда. Ето как Лео отговори на клеветите по негов адрес преди часове: [caption id="attachment_590791" align="aligncenter" width="300"]Лео Кадели Лео Кадели е отвратен от тази измама[/caption]

"Боклукът винаги си остава боклук, просто си сменя кофата. А какво правим ние с него? Просто го изхвърляме от вкъщи.

Това са всичките уж "добри хора", които съм изгонил от нашата платформа, защото най-вероятно бързо съм разбрал за какво става въпрос (лоша стока, бате). Организират се, за да произвеждат лошо, лъжи, омраза и завист. Някои от тях са крадци, дължат пари на разни хора, които се опитват да ги намерят дори и чрез нас, а те се крият като мишки по селата, защото апартаментите им в града вече са взети от съдия-изпълнител, защото парите са ги изиграли по казина.

Други искаха да се превърнат в крадци като използват техни приятели, които да даряват на платформата ни, а след това да взимат заплата от нас чрез тези пари (думите бяха: "Лео, ще накарам моя приятел - банкер да дарява всеки месец на платформата по 500лв., а ти на мен ще плащаш заплата в същия размер на ръка, защото нали знаеш, че имам запорирани сметки. Аз нали така или иначе постоянно се занимавам с тази платформа").

Разбира се, това няма как да се случи при мен. Третата група от тези хора са псевдожурналисти и жадни за лайкове или малко внимание. Има и едни други, които са родители, живеещи на гърба на техните деца като ги карат да просят по различни групи в интернет и така попаднаха на мен, само че постигнаха обратен ефект, защото сигнализирах социалните и вече те се занимават с тях. Даже има и такива, които си смениха имената във фейсбук, защото пуснах пост с доказателства, че са крадци.

Аз за три години обединих десетки хиляди души, които помагат на други хора, а те за три месеца се обединиха 10 човека, които се познават помежду си благодарение на мен, за да правят мръсно. Но от мръсна душа какво да очакваш.

Надявах се да направят поне едно добро дело или да постигнат поне един резултат от това, за което ме упрекват и затова досега не съм докладвал тази група. Но вече дойде времето тя да бъде докладвана, защото се пишат само празни думи. Моят съвет към вас е да се обедините и да започнете да изплащате заеми поне един на друг. Успех им желая и да бъдат здрави, но Господ няма да им прости тази злоба", разгневи се Лео Кадели.