Големите звезди в новия филм на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната луна“ са Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро, но на корицата на сп. „Воуг“ блести една дама, за която тепърва ще се вдига много шум. Става дума за Лили Гладстоун, която играе съпругата на героя на Лео в лентата.

Именно ди Каприо и Лили красят корицата на октомврийския брой на британския „Воуг“ в една впечатляваща фотосесия. Истинско събитие е, че Лео ди Каприо се е съгласил на подобно нещо, защото той много рядко дава интервюта и се снима във фотосесии за списания.

Българската публика също ще може да види „Убийците на цветната луна“ – филмът ще бъде показан през октомври. Той разказва за съдбата на индианското племе осаги в щата Оклахома, на което петролът носи огромно богатство през 20-те години на ХХ век.

Самата Лили Гладстоун, вече на преклонните за актриса 37 години, едва сега за първи път изгрява за световната слава. Тя е израснала в индиански резерват и е наполовина индианка от племето на чернокраките (Сихасапа). По майчина линия е англичанка. Завършила е режисура в университета на Монтана.

Лео ди Каприо лъсна на корица с красива индианка

За съжаление обаче не можем да разкажем за интересен романс между нея и ди Каприо в истинския живот, защото Лили не попада в таргет групата за фаворитки – както е известно, холивудският ас ги предпочита около 25-годишни.

Източник: „Уикенд“

Лео ди Каприо лъсна на корица с красива индианка - Снимка 2