Актьорът бе заснет на луксозна яхта край малкия остров Сейнт Барт на Карибите в компанията на свои приятели, а неотлъчно до него беше ослепителната американска моделка Медисън Хедрик. Приятелският кръг посрещна Новата година, като за по-голяма дискретност прекарваше времето си на лодката, но папараци с дълги обективи все пак успяха да щракнат близостта между ди Каприо и Хедрик.

Това се случва само 10-ина днес, след като Лео ди Каприо беше изловен да качва в колата си за нощни забавления щерката на Лоренцо Ламас – Виктория. Има и друга пикантна подробност, че Медисън уж е официално гадже на приятеля на ди Каприо – еврейския бизнесмен и търговец на картини Джо Ахмад. Младежът минава за близък приятел на Лео, така че се заформя любопитен любовен триъгълник, в който Джо май е в позицията на тъпия ъгъл.

Миналата Нова година пък Лео ди Каприо посрещна на същото място, но с тогавашната си актуална приятелка Камила Мороне, която безцеремонно заряза след близо 5-годишна връзка. Оттогава холивудската звезда не спира да сваля млади мадами, като гледа да са около 25-годишни. По този параграф Медисън Хедрик, която прехвърли 29 години, направо минава за стара пред придирчивия сваляч.

Лео ди Каприо ги сменя като носни кърпички

„Ди Каприо сменя мадамите като носни кърпички, никоя пожелана досега от него не му се е опънала“ – коментират хора от приятелския му кръг.

Да видим колко ще издържи на обсадата крепостта на Хедрик...

Източник: в. „Уикенд“