Сценарият, по който играят е дело на израелските пиари

Лена Бориславова прави всичко по силите си да влезе в ролята на примерна кандидат-булка, но изглежда нещата няма да й се получат.

Тези дни Лена се върна при годеника си Мирослав Иванов и дори се опита да демонстрира близост с него по време на джаз фестивала в Южния парк през уикенда, с надеждата да бъде уловена от някой папарак.

Прави впечатление, че Лена Бориславова и Мирослав Иванов демонстрират прекомерна близост след гръмването на „парапетния скандал“. Това наведе мнозина на мисълта дали двамата не играят по сценарий.

Лена Бориславова се върна при годеника си Мирослав Иванов, но…

Всеизвестен е фактът, че дълго време никой не вярваше на това, че Лена и Мирослав Иванов са гаджета, камо ли годеници. Веднага след видеото с „парапетния скандал“, което бе запечатало как Кирил Петков рови под полата й, тя умело се опита да овладее ситуацията, демонстрирайки годежен пръстен пред колегите си от ПП.

На свой ред пък Иванов я завел на партийна сбирка, на която демонстрирали перфектни отношения и огромна доза непукизъм от клюките в кулоарите за двойствения й живот.

Скептици споделят, че голямата любов между Мирослав и Лена Бориславова се възродила благодарение на израелските пиар експерти, които лично Даниел Лорер доведе. Припомняме, че съветниците по медийни стратегии пристигнаха у нас в разгара на скандала с Петков и парапета.

Поради тази причина те наредили Лена да се прави на лудо влюбена в годеника си като същевременно изолира Кирил Петков поне до затихването на истерията

Запознати обаче посочват, че търпеливия Мирослав Иванов бил напълно запленен от Бориславова, при все, че тя не спирала да го разиграва от доста време насам.

Информирани посочват, че тя дори била дама на Мирослав Иванов на приятелска сватба през 2021 г. и то само няколко седмици, след като Кирил Петков ровил под полата й. тогава двойката дори позирали щастливи в луксозната „Вила Екатерина“.

Горкият Иванов тогава дори не подозирал, че му слагат рога.

В същото време става ясно, че Лена Бориславова си е намерила майстора в лицето на майката на Мирослав Иванов, която категорично не я искала за снаха.

Източник: Уикенд