Вече се превръщат в рецидив

Едва ли за някого ще е изненадващ фактът, че Лена Бориславова, която е шеф на кабинета на Кирил Петков, сътвори нова издънка, но пък със сигурност ще ви е интересно да научите каква е тя.

Оказва се, че Лена Бориславова си позволи да наруши изцяло протокола за пореден път като се яви в Президентството с повече от неподходяща визия. Тя прекрачи прага на сградата облечена с потник, от който надничаше сутиена й, в съчетание със слънчеви очила на главата си и пола с много дълбока цепка.

Лена Бориславова сътвори нова изцепка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Именно в този си вид тя придружи вчера Кирил Петков за връчването на мандата на Асен Василев от президента Румен Радев.

При все, че тя е влязла безпроблемно в президентството, ако журналист се появи облечен в такъв вид, със сигурност ще бъде върнат с обяснението, че това е неуважение към институцията.

Припомняме, че по протокол голите рамене са абсолютно забранени.

Лена Бориславова сътвори нова изцепка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Оказва се, че със същият този тоалет, Бориславова била изловена да пие кафе на бензиностанция с Кирил Петков, докато в същото време депутатите обсъждали в пленарна зала ултиматума на Митрофанова за затваряне на руското посолство в страната ни.

По всичко личи, че появата в неглижиран вид в институциите се е превърнала в рецидив за Лена Бориславова.

Вероятно си спомняте, че само няколко часа, след като Никола Минчев бе отстранен от председателското място в парламента, тя се появи облечена в широка бяла тениска, загащена в дънкова черна пола, слънчеви очила на главата й и бели платнени маратонки, рязко контрастиращи с червения килим в НС.

Източник: blitz.bg

Снимки: БГНЕС