Чалга фурията Галена пусна снимка, която взриви мрежата днес. На нея тя е с видимо по-млад от нея мъж, когото обаче мнозина първоначално "заклеймиха" като нейно ново гадже. Какво пък - може да си го позволи Галенка - я танцьор, я някой фен, я нов колега от бранша...

Е, оказа се, че няма нищо подобно, защото въпросният млад хубавец е синът й Стефан. Да, да, същият Стефан - първородния наследник на Галена и Галин Вафлата, когото всички помним като малко момченце.

Певицата не обича да показва личния си живот и го прави наистина рядко, а откакто Стефчо е пораснал, самият той бяга неистово от клюките и псевдо "славата" като предпочита да си живее живота и да си кара тийнейджърството на спокойствие.

Затова и определено никой не можа да го познае, а само последвалото обяснение разясни ситуацията. Стефан е рожденик и навършва 15 години. Всъщност признаваме, че доста е "дръпнал" и добре се развива. Толкова, че можем и повече годинки да му дадем, което за един мъж твърдо е комплимент.

Дали Стефчо вече върти гаджета - сигурни сме, че да. А и е пораснал чаровник, с доста светла коса, което накара всички да се запитат на кого ли от двамата си родители прилича. Определено с Галена не откриваме голяма прилика, но да не забравяме, че тя има редица операции по лицето си.

Жив и здрав да е Стефан и да ги радва!

Източник: Crimesbg.com