Имаше период, в който Николета Лозанова беше спряла с г@лите си снимки и скандални провокации, с които пробиваше навремето. Тя се бе отдала на работата си като модел и любовта с Ники Михайлов. Какво се случва обаче - славата ли й позалезе, рекламките ли намаляха... факт е, че от известно време насам тя отново прибегна до старите чалъми. Толкова, че рязко втръсна на потребителите.

От почивката си в Бали, където е с Михайлов, НиЛо не спря да пуска фотоси, на които не е само загадъчно предизвикателна, тя е буквално чисто г@ла. Ту отпред, ту отзад, ту странично - ами оля се, както се казва.

Леко се оля: Николета Лозанова с нова порция ЧИСТО Г@ЛИ СНИМКИ! (в мрежата я попиляха)

След поредните й подобни пикчъри, зевзеци не издържаха и обявиха кампания за набиране на средства, та да купят дрехи на Николетка, защото явно има нужда.

Леко се оля: Николета Лозанова с нова порция ЧИСТО Г@ЛИ СНИМКИ! (в мрежата я попиляха) - Снимка 2

"Абе, одъртяваш бе, не се подмладяваш. Би следвало да се променяш и да ставаш по-умна, по-стилна, повече за пример на дъщеря ти Никол. А ти какво - пльоснала се дибидюс, да те гледа цял свят и съучениците на щерка ти да й се подиграват", коментират потребители.

Лозанова обаче пет пари не дава и си гледа рахата. Впрочем една нощувка на Бали струва на нея и Михайлов два бона, а за десет дни са се оръсили с цели 20 000 лева.