Сполучливото прозвище Шкембе войвода, което бе дадено на Красимир Каракачанов, вече е изгубило актуалността си. Несменяемият лидер на ВМРО и бивш вицепремиер в кабинета „Борисов 3“ направо се е стопил, а политици и журналисти, са изумени от метаморфозата на довчерашния дембелин.

 

Оказва се, че Каракачанов е отслабнал с близо 30 килограма, или за да сме пунктуални – точно с 28, похвали се самият той в БНТ, когато бе гост на предаването „Говори сега“.

 

Извън камерата Каракачанов сподели, че използвал диетата „Зоната“, която е нашумяла по целия свят. Препоръчал му я преди време актьорът Руслан Мъйнов, който също свали над 15 килограма и ги задържа.  С тази диета отслабна и певицата Ивана, която е направо неузнаваема.

 

Каракачанов започнал диетичния режим през есента, когато кантарът заковал 142 килограма. Лекарите посъветвали лидера на ВМРО да вземе мерки и спешно да се втали, защото на неговата възраст това тегло е вече животозастрашаващо и крие риск от инфаркт или инсулт.

Лидерът на ВМРО е повече от доволен от резултата, но признава, че иска да смъкне още 7-8кг.

Докато бе вицепремиер и министър на отбраната, критиците редовно се подиграваха на шефа на ВМРО, че бил „шкембе войвода“, но ето че сега 58-годишният политик вече им затвори устата.

Източник: Уикенд