Истината за риалититата у нас видя бял свят и се оказа, че е повече от скандална.

Зрителите за пореден път биват превръщани в най-големите баламурници с номерата и схемите, които въртят продуцентите им.

Едва ли на някого не му е направило впечатление, че риалититата този сезон, са пълни с връзкари. Но пък това, че си роднина на известен българин не ти дава гаранция, че ще завоюваш победата. 

Живият пример за това бе дъщерята на социоложката Мира Радева в „Гласът на България“. Нито един от треньорите не се обърна на изпълнението й на сцената и тя отпадна. Тя от дълги години прави опит да пробие в музикалния бранш и кариерата й буксува на едно място. Очевидно е разчитала, че участието й в музикален формат ще й даде нов тласък, но уви.

Синът на олимпийската шампионка Мария Гроздева е сред фаворитите на „Игри на волята“. Той се превърна в любимец на дамите още в първите епизоди на риалитито, а след това се утвърди като човек, който не се меси в сплетни и интриги.

Роднина на елитен спортист, бореща се за голямата награда в „Игри на волята“ е и Виктория от племето на „Супергероите“, чийто вуйчо е бившият волейболен национал Евгени Иванов-Пушката.

Сензацията във "Фермата" пък е акушер-гинеколожката на родните звезди – Мажена Панова. 56-годишната докторка вече успя да се нареди сред фаворитите на зрителите.
Източник: retro.bg

Лъсна скандалната истина за риалититата у нас