След като Меган и Хари напуснаха кралското семейство, те дадоха безброй интервюта. Тогава херцогинята проговори за строгите ограничения, които буквално превърнаха живота й в двора в ад.

Като пример тогава Меган цитира негласна забрана за ярки цветове, която уж се отнася лично за нея. Меган и Хари обаче живеят в Америка повече от 3 години и през това време голяма част от публичните й изяви са в пастелни нюанси. Феновете на кралското семейство са сигурни: нямаше забрана, херцогинята просто наистина й отиват  тези цветове.

Освен това Меган не забравя да демонстрира това дори в най-трудния момент за семейството на съпруга си. Особено, когато монархията е много уязвима. Трима членове на кралското семейство са изправени пред сериозни здравословни проблеми. Крал Чарлз III се лекува от рак. Принцеса Кейт се възстановява от операция. А бившата съпруга на принц Андрю - Сара Фъргюсън, се бори с меланом.

Всички фенове на кралското семейство вече са притеснени за здравето на членовете му. Но на Меган не й пука. Тя дори не се опитва да скрие радостта си. Наскоро херцогинята подкрепи съпруга си на събитие на неговата организация Invictus. Меган дойде с късо бежово палто с колан и дълги ръкавици. Маркъл избра любимата си прическа: ниска конска опашка. По този начин можа да покажете луксозни обеци от скъпоценни камъни.

Но основното в образа на Меган беше нейната усмивка. Херцогинята буквално сияеше. Феновете отдавна не са виждали толкова искрена емоция от нея. Сега, когато британската монархия отново е на ръба, златното време на Меган започна.

Източник: wday,ru