Той се е появил на бял свят в началото на годината

Истината за тайния син на Кубрат Пулев, видя бял свят.

Тя бе разкрита не от кой да е, а от бившата му изгора – чалгарката Андреа.

Преди броени дни певицата сподели в няколко поста в профила си в Инстаграм, че боксьорът има момче от жена, с която няма сключен брак. Детето се е появило на бял свят в началото на тази година. Така и не става обаче коя е майката.

Лъсна истината за тайния син на Кубрат Пулев

Мнозина все още не вярват на твърденията на Андреа, а по-скоро смятат, че се опитва да му отмъсти за това, че беше зарязана. Други пък са на мнение, че може да е направила тези излияния под влиянието на алкохол или антидепресанти.

За никого не е тайна, че Кубрат Пулев и чалгарката имаха дългогодишна връзка. двамата обаче не можаха да стигнат до брак. След раздялата си не запазиха и добрия тон. От излиянията на певицата стана ясно, че боксьорът е искал дете от нея.

Тя обаче е щастлива, че не се е вързала да му ражда наследник, без брак. В профила си в Инстаграм пише: „Да му мисли тая с копелетата“. Освен това тя призовава Кубрат Пулев да спре да говори по телевизията колко е важно семейството за него и за брат му, тъй като са „жалки“.

Освен това го призова, след като е такъв пазител на семейните ценности да признае за извънбрачното си дете. Не става ясно какво я е разгневило до такава степен, че чак да го заплаши, че ако той не го направи, тя ще си отвори устата и ще разкаже какво знае за всички от родата му и целия му антураж.

Източник: Уикенд