Вероятно по-наблюдателните от вас са забелязали, че лидерът на ГЕРБ – Бойко Борисов носи конец на ръката си.

Смята се, че носенето на червен конец е амулет, който отблъсква лошите помисли и злите очи. Тоест бившият премиер го носи като щит срещу всичко лошо. 
Освен това Борисов често пъти посещавал тайно Клисурския манастир и неведнъж изявявал желание да му бъде прочетена Киприянова молитва. Тя се чете всеки четвъртък във всички големи храмове из страната и това е една от причините в този ден в църквите да се извиват опашки от желаещи за нея.

Миряните споделят, че силата на молитвата се дължи на Св. Киприян, който живял през III век, и бил велик магьосник. Отначало той служил на силите на Дявола, но в определен момент се обърнал към Бога и станал негов служител.

Обратът в живота му настъпил, след като се провалил в направата на магия за любов на християнката Юстина. Той прибрал пари от кандидат-жениха й, за да я омагьоса, но дяволските му заклинания претърпели пълен крах. Именно тази случка го накарала да повярва в Христа и започнал да използва знанията си, за да помага на хората да се справят с направените им заклинания.
Източник: retro.bg

Лъсна истината за конеца на ръката на Бойко Борисов. Ще се изненадате!