Ники Михайлов извън кожата си заради изкусителката Калина Паскалева!

Ники Михайлов буквално е бесен от последните обвинения, че сваля от социалната мрежа нашумялата напоследък изкусителка Калина Паскалева. Вратарят на турския тим „Месин” буквално изригна в социалната мрежа заради това недоразумение. Половинката на поп фолк дивата Алисия бе обвинен, че от профила си във Фейсбук изпраща недвусмислени любовни послания към изкусителката Калина.

Хубавицата стана известна покрай участието си в култовото шоу Биг Брадър Ол Старс и скандала, който се разрази между нея и Ники Китаеца. Тя обвини бившия на Азис, че си прави пиар на неин гръб, като го отсвири още в къщата. Вътре, като съквартиранти мускулягата се опита да чисти имидж на неин гръб.

[caption id="attachment_432248" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов бесен от лъжите за Калина Паскалева[/caption]

Сега, на страницата си в социалната мрежа националния ни вратар обвинява в това чаровната брюнетка. Той гневно заявява, че няма нищо общо с тези любовни послания към изкусителката. Това било сторено от негов фалшив профил, твърди вратаря още на страницата си. Той моли всяка една дама, която получи подобни послания, уж писани от него и адресирани до нея да си направи труда да провери дали това не е от фалшива фейсбук страница, което лесно може да се установи.

Флиртаджийските писания той отрича да е изпращал на скандалната журналистка, станала известна и с още по-скандалната си книга. Вратарят заявява, че няма нищо общо с жени като Калина и я моли в прав текст да не си прави пиар и да „лъска имидж” с неговото име.

След като се появиха палавите предложения на Ники Михайлов повечето потребители бяха сигурни, че това е почерка на спортиста. Те дори задълбочено коментираха, че такъв е маниера на шавливеца и че всеки знае колко е верен на дългогодишното си гадже Алисия. Но с последните си думи, че „оригинала е един, а копията много” Ники Михайлов напълно изтри съмненията за проявата на каквито и да са мераци към Калина Паскалева.