Алекс Гърдева, която се окичи с победата в Хелс Китчън разкри, че завъртяла първата си сериозна връзка с мъж в живота си, благодарение на луксозната му кола. Това се случило, когато учела зад граница и още нямала навършени 20 години. Харесала си возилото, след което и собственикът му, с когото живяла цели 7 години.

 

„Бяхме на много красиво място, видях една красива кола и реших да се снимам пред нея. Дойде собственикът и ме попита дали искам да се снимам и вътре". По този лаконичен, но доста красноречив начин новата звездна готвачка на Виктор Ангелов в Нова телевизия описва началото на първата си сериозна връзка с мъж.

Той бил чужденец, скандинавец, а тя – тийнейджърка, която учела зад граница.

„Имахме къщи на много места”, спомня си още ергенката от първия сезон на „Ергенът“.

 

Действието се развива преди 17 години, когато бъдещата риалити звезда е едва 19-годишна, има големи мечти, а явно и набито око за мъже с възможности. Тя вижда въпросната скъпа кола по време на пътуване с приятели. Когато собственикът я кани да влезе във возилото, отказва, защото не е подходящо облечена. Тръгва си, а той хуква да я гони.

Българката е категорична, че няма да влезе в колата му. На следващия ден обаче се връща, вече нагласена като за фотосесия. Как е знаела, че отново ще намери на същото място и автомобила, и собственика му, не е известно, но това така или иначе се случва.

И по този начин пламва любовта.

 

Беше прекрасен човек, разказа Александра. Но победителката от готварското шоу на Нова телевизия все пак се разделя с въпросния мъж, като не уточнява причината. Двамата запазили добри отношения, той продължавал да й пише от време на време дори когато вече бил женен. Това продължило, докато жена му го хванала: „Написал ми беше нещо, но когато тя разбра, го застави да спре", разказва още Алекс.

Какво й е писал бившият й приятел, за да  разгневи жена си, тя не уточни, но въпросният чат бил краят на техните отношения, продължили и след раздялата.

 

Гърдева разкри този епизод от живота си, след като бе излъчен епизодът на „Хелс Китчън“, в който шеф Ангелов я избира за победителка от звездния отбор в конкуренция с фолк дивата Бони.

Припомняме, че чалгаджийката нападна Алекс след финала на готварското шоу, обявявайки публично психоложката за травмирана, а Гърдева й отвърна, че не й отива да говори така за нея, след като в риалитито е казала, че я обича. 

 

Алекс твърди, че певицата си е показала рогата още в началото на шоуто, нападайки жените в Кухнята на ада. Докато двете с ергенката се гримирали и микрофоните им още не били включени, пеещата готвачка казала, че дамите във формата са „дъното“.

 

След финала победителката от звездния отбор сподели, че не е очаквала именно тя да бъде изборът на шеф Ангелов за най-добре готвеща популярна участничка. Смятала, че по-логично е призът да бъде даден на по-млад човек, тъй като и младите имат какво да дадат. В този ред на мисли Гърдева смята, че най-добре би било това признание да отиде при влогърката Изи.

Източник: Уикенд