Известната с депресивните си парчета Лана Дел Рей официално е омъжена жена, след като вдигна сватба с ловеца на алигатори Джеръми Дюфрен. Двойката размени обети в Луизиана, кра същия залив, където Дюфрен организира популярните си обиколки с лодка в блатата.

След като каза „да“, Джеръми – разведен баща на три деца, сграбчи ръката на Лана. Младоженците минаха покрай една от прочутите лодки, с която той обикаля блатото, която беше завързана за пристана и украсена с бели цветя за специалния ден на двойката. Сватбата и приемът се състояха на общественото пристанище, с безброй маси, разположени под масивни бели шаткри на тревата.

Това е първи брак за певицата и втори за любимия й. Дел Рей се среща за първи път с ловеца на крокодили през 2019 г. За връзката им се заговори, след като бяха забелязани да се държат за ръка на 25 август в Англия. Въпреки че преди това отрече да имат отношения, по-рано този месец тя присъства с Дюфрен на сватбата на приятелката си Карън Елсън.

Таблоидите пишат за Лана Дел Рей, че пробива музиката едва когато предприема пластични интервенции по лицето си. Иначе 39-годишната певица последните години се радва на завидна кариера въпреки депресивните си парчета.

Източник: „Уикенд“