Героят му ще бъде убит

Съвсем скоро Ламбо ще прекрати участието си в култовия сериал на bTV „Фамилията”.

Драматичните обрати в сериала ще нараснат лавинообразно в края на сезона. Последният епизод на „Фамилията” за този сезон ще бъде излъчен на 20 май. Според информацията, която издават от кухнята на сериала, героят на Ламбо – Борис Арнаудов ще приключи земния си път по доста трагичен начин, отбелязва на страниците си вестник „Стандарт”. Трагичната развръзка на събитията в сериала била в резултат на молбата на актьора Стефан Данаилов-Ламбо, който бил категоричен, че иска да приключи участието си във „Фамилията”.

[caption id="attachment_407250" align="alignright" width="300"]Героят на Ламбо ще бъде убит Героят на Ламбо ще бъде убит[/caption]

Сценаристите проявили разбиране към искането на Ламбо, предвид споходилата го лична трагедия и променили края на сезона. Запознати издават, че подобна съдба ще сполети и сина на Борис Арнаудов – Виктор Арнаудов. В ролята на Виктор е един от учениците на Ламбо – Даниел Владимиров. Зрителите, които следят сериала с интерес видяха в снощния епизод, че Борис Арнаудов е твърдо решен да открие снаха си Диана, която бе отвлечена. Той не възнамерява да се откаже от плана си да я ликвидира, тъй като тя знае страшна тайна, свързана с фамилията му, която е допринесла за кончината на другия му син – Сашо Арнаудов. В ролята на Диана е актрисата Деси Бакърджиева.

Сценаристите обещават, че развръзката на отношенията между героинята на Яна Маринова – Лора и Асен Блатечки, който се превъплъти в ролята на журналиста Стефан Марков, също ще е доста изненадваща. След като лъсна изневярата на съпруга на Лора – Тони (в ролята Иво Аръков), тя бе решена, че ще сложи окончателно край на съвместния им живот. За момента все още не е ясно дали това ще е краят на култовия сериал „Фамилията” или ще има нов сезон, пише pik.bg.

По-рано днес, опечаленият Стефан Данаилов-Ламбо стана причината в Народното събрание да се събере необходимия кворум, за да бъде даден старт на парламентарното заседание. В 9 ч. председателят на парламента Михаил Миков обяви, че са преброени 114 депутати и бе принуден да даде 15-минутна почивка, за да се събере необходимия кворум.