Красавицата Хазар Ергючлю – звезда от сериалите „Север Юг“, „Кварталът на богатите“ и „Висше общество“, се завръща на малкия екран с нова сапунка. В премиерния за Турция сериал „Перли“ актрисата играе танцьорка на ориенталски танци, които у нас са по-известни като кючек.

От няколко месеца насам актрисата е интимна с музиканта Кют Сойкак. Първоначално екранната Ейлюл твърдеше, че вокалистът на попюлурната в южната ни съседка рок група „Джакузи“ е само неин добър познат, но истината за отношенията им лъсна, когато папараци ги заснеха да се натискат в улично кафене в Истанбул. Двамата се милваха и целуваха като ученици, скрити в ъгъла на шумното заведение.

Източник от близкото им обкръжение твърдят, че Кют бил ревнив и мятал искри по сцените с гьобеците, които извива кръщната му приятелка, но засега преглъщал „горчивия хап“.

„В началото на връзката тези неща се преживяват, но след това се задълбочават и ако ревността на певеца е все така болезнена, кариерата на Хазар може да пострада“ – коментира източникът.

Кют Сойкак мята искри по гаджето си Хазар, която играе знойна кючекчкийка

Припомняме, че по-рано през 2023-та Хазар сложи край на дългогодишната си връзка с режисьора Онур Юнлю. Днес и той като бившата си не е самотен – среща се с младата певица Айбюч Албере. Неотдавна с изгората му бяха засечени да се опиптват неприлично в популярна дискотека край Босфора.

Източник: „Уикенд“