Така разпускат младите звезди от "Под прикритие"!

Изкушени от чашката останаха младите дарования в култовото криминале „Под прикритие”. Те след като получиха хонорарите си от четвъртия сезон на хитовия сериал скъсаха синджира и разпуснаха яко из столичните нощни кръчми.

Заслуженият релакс младите актьори го поливат обилно в елитни нощни клубове.

[caption id="attachment_407875" align="alignright" width="300"]Под прикритие Младите звезди от "Под прикритие" купонясват като за последно[/caption]

Софийски бръмчалки разказват как къдрокосия актьор Явор Бахаров вдигал чашка след чашка в тузарско заведение в столицата. По-рядко към него се присъединявал гологлавия му брат Захари Бахаров. Той също бил почитател на изисканите питиета, но по-скорошните му ангажименти не давали възможност това да се случва толкова често.

Поклонник на чашката бил и любимецът на публиката едно от младите дарования на българското кино Бойко Сръстанов. Той най-вероятно се спряга за новото лице на кримката "Под прикритие" и ще бъде ченгето под прикритие. Превъплътеният в образа на своя герой Ерол бил забелязван често в компанията на къдрокосия Явор Бахаров. Двамата харесвали нощните заведения и отмаряли до зори в тях.

Луиза Григорова, бившо гадже на къдрокоското също обичала да попийва със звездните си колеги. Девицата не отказвала класически питиета и оставала в тяхната компания до настъпването на следващия ден.

[caption id="attachment_407877" align="aligncenter" width="300"]Явор и Захари Бахарови от "Под прикритие" Явор и Захари Бахарови от "Под прикритие"[/caption] [caption id="attachment_407878" align="aligncenter" width="300"]Луиза Григорова купонясва с колегите си от "Под прикритие" Луиза Григорова купонясва с колегите си от "Под прикритие"[/caption] [caption id="attachment_407879" align="aligncenter" width="300"]"Под прикритие" - веселие ли бе, да го опишеш "Под прикритие" - веселие ли бе, да го опишеш[/caption]

Дясната ръка на Ива Андонов Мартин Смочевски от "Под прикритие" също не доста често потъвал в приятната обстановка на нощните елитни клубове. Той също е улавян от папараци и сеирджии да се забавлява яко в компании. Актьорът, известен с прозвището Рафаела бил добър не само на сцената, но и на импровизираните партита, които се оформяли винаги там, където се появявал и той.

Най-голям купонджия обаче оставал Герасим Геров от "Под прикритие". Той не пропускал партита и забава и феновете му непрекъснато го виждали в компанията на изкусителни мадами.