Валентин Кулагин отново нападна Папи Ханс!

Гримьорът Валентин Кулагин е решил да се дърли до последно с Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е по-известен. След лайфстайл наградите преди дни, устатият хасковлия отново изригна публично. Ето какво разкри в профила си: [caption id="attachment_579335" align="aligncenter" width="300"]Кулагин Кулагин пак заяде Папи Ханс[/caption]

"Доколкото разбрах, Пепа Транс ООД си счупила наградата миналата вечер от яд. Вероятно за да изпъкне и тя, но с поредната си селска постъпка. Случката се развила пред камерата на "На Кафе".

Да видим дали обслужващото интереси, предаване, ще излъчи кадрите.. Както знаете, аз не бях поканен да гостувам в предаването след излизането ми от къщата, защото дългогодишната водеща се притеснява от мен и предпочита да ме обсъждат с другите селски клюкарки в студиото - само в мое отсъствие. Счупването на наградата е Неуважение не само към конкурса и организаторите, но и към всички фенове, които са гласували. Много пъти ми писахте, че заслужавам да спечеля. И наградата "любима риалити звезда", питахте ме защо не съм номиниран в тази категория. Отговарям - нека награди има за всички, (дето се вика от сърце), къде заслужени, къде не, все пак в шоубизнеса има определени механизми, които трябва да се задвижват, за да върви колелото. Не мога само аз да присъствам на мероприятието и само аз да печеля във всички категории. Благодаря ви иначе за оценката, че заслужавам и тази награда. Благодаря и на организаторите, че абсолютно обективно получих и двете награди. Това е по-важно за мен.

А и в крайна сметка аз взех специалната награда "най-известна риалити звезда", която е на по-високо ниво от това да бъдеш "обичана звезда". Даже ми звучи леко несериозно. Обичан от всички не можеш да бъдеш. А и айде да не се залъгваме - Наско и Пeпи ли са най-обичаните ни звезди?

Без участия и концерти. Или Стефан, който изритаха от "На Кафе", защото всички зрители му се дразнеха и заливаха интернет пространството с негативни коментари. Най-накрая Гала се принуди да отстъпи и да се лиши от него, за да спаси собствения си имидж и предаване. Гала поне взе заслужено наградата си, през годините тя се доказа като добра водеща, докато мъжа й отново остана в нейната сянка и раздели обща награда с още двама. Другото много смехотворно беше, че докато тримата - Стефан, Наско и Пепа си разделиха тяхната награда, аз се закичих с цели 2. Но това е - те се представиха в шоуто като общо трио, нормално е да вземат обща награда, някаква. Може би и това е подразнило Пепи. Относно изказването ми за Пепи, аз наистина смятам, че той също заслужава наградата за екстравагантност, защото дори и в моите представи той изглежда доста интересно и необичайно.

Не бях виждал друг мъж да носи ролки за коса и да спи с дантелена маска за сън. Допада ми тази различност и реших да го поканя на сцената при мен. Но както винаги съм казвал - шоубизнеса не е за всички.

Най-накрая има възмездие поне на тези награди, защото е ясно, че в други формати бяха нарушени много регламенти, морални, пък и правни закони, а излъчените победители - не много убедителни. Аз съм изключително доволен от двете си награди и няма да ги чупя. С гордост ги поставям до останалите, защото съм постигнал всичко сам и с много труд. А участието ми в Биг Брадър ми костваше изключително самообладание, лишения и разход на енергия. Благодаря още веднъж на всички гласували! Само вие сте ми важни! Вие сте мой коректив и мой стимул да продължавам да бъда себе си", заяви Кулагин.