Кулагин честити на Уош МС, но отново оплю останалите съквартиранти!

Скандалният Валентин Кулагин явно е изгледал внимателно финала на Биг Брадър Моуст Уонтед снощи, защото взриви Инстаграм с цветист пост. Гримьорът поздрави победителя Уош МС, но отдели доста време, за да оплюе останалите. За пореден път: [caption id="attachment_575350" align="aligncenter" width="300"]Кулагин Устатият Валентин Кулагин оплю участниците в Биг Брадър за пореден път[/caption]

"Честито на Уош! След Никита, той беше следващия ми фаворит! И в пъти по-добър вариант от всички останали! Моето момиче Никита остана трета и за пореден път се даде зелена светлина на посредствеността, силикона, фалшивостта, престорената доброта.

Явно това е печелившия модел - да ревеш по цял ден и да бъдеш страдалец. Лицемерието продължава да царува и въпреки всичките ми опити и жертви, които направих да променя матрицата - никой не иска да излезе от нея. Защо - защото по-лесно се живее във фалш и самозалъгване. Самозамъгляне. Какво показват фактите - в "моята" къща до финал стигнаха тримата най-големи лицемери, интриганти и клюкарки. Светата троица, както ги нарекох. Тримата с общ мозък - Наско, Папи и Стефан. Виждаме кои стигнаха до финал и в този сезон - най-фалшивите и престорените. Най-слабите. Защото чувствителност и човечност не се показват само с рев! Сълзите са признак и на слабост! Докога най-големите слабаци ще бъдат сочени за еталон? За пример. За герои. За победители. От това което видях в живота ми, а то е много - със сълзи и самосъжаление не можеш да постигнеш нищо. Абсолютно нищо. Освен победа в Биг Брадър. Мей би. Кратка справка ни показва, че вече трима победители в минали сезони са рапъри. За съжаление българската рап музика е на комично ниско ниво. Такова е и нивото на повечето изпълнители. И въпреки цялото обществено недоволство за пошлите текстове в рапа и колко пагубно влияе на подрастващите, ето, че точно говорителите на този жанр музика се сочат за любимци на народа. Поуката - България официално е държавата на силикона, рапа и наркотиците. Ние сме едно гето, спряло развитието си. В такова живеем ние, със славната си история, а вероятно скоро ще останем и в историята. Няма да се учудя ако скоро и знамето ни не бъде променено - можем да му сложим едни цици и малко бел прашец за фон. И вместо Райна Княгиня, може да го развее някой с тъмен тен. Viva Bulgaria!", изригна Валентин Кулагин.