Ще става баща за трети път?! Какви ги върши Кубрат Пулев и като на конвейер ли ги кара - това се чудят потребители в мрежата след като лично боксьорът обяви, че ще има още деца.

Както знаем, той се сдоби с две от половинката си Розали Петрова и то за нула време, бебетата са с разлика от няма и година. А сега Кобрата активира бомбата, че чака още. И не едно, а две! Близнаци ли ще са, какво, още не е ясно, но ще му ги роди отново Розали.

Пулев сподели новината днес от Америка, където от известно време е на тренировки с брат си Тервел Пулев. И докато брат му се чудеше пред камерите и го поздравяваше как бързо е станал татко на две бебета, Кубрат побърза да се похвали с новината.

"Ще имам още две. С Розали сме се разбрали така и го искаме, така че догодина и двете бебета ще са факт", смее се Пулев. Ако бъдещите му деца не са близнаци, то като нищо Петрова може да е бременна и в момента. Това определено втрещи всички в нета, да не говорим за Андреа.

Очаква се след това гръмко съобщение, бившата на боксьора да започне още по-яростна атака в мрежата с фотошопирани снимки и спомени от далечното си славно минало, с каквото досажда на феновете си вече месеци наред.