Часове преди Новата година, Кубрат Пулев се яви в ефир, където сподели съкровена истина за живота си в момента, но и жестоко нарани бившата си приятелка Андреа. Знаем, че двамата имаха наистина дълга връзка - повече от 12 години, която обаче приключи безславно.

А към днешна дата Кобрата е щастлив татко на момиченце, от жената, която избра за своя спътница в живота. "Едва сега разбрах какво е да обичаш, истински да обичаш. Тя е прекрасна, разкошна. Има черна коса и черни очички и се казва Христина. Осмисли целия ми свят и вече мога да кажа - да, различен човек се чувствам", грее от радост Кубрат, когато говори за дъщеричката си.

Боксьорът още не е показал публично жена си, защото сподели, че тя не е позната на хората личност и не обича да е под светлините на прожекторите. Нещо, което на него много му харесвало.

"Бил съм във връзка, която беше публично достояние и не желая това да се повтаря. Любовта, семейството, това са лични и съкровени неща, които би трябвало да пазим много и само за себе си. А и вече съм привърженик на онази мисъл, че щастието наистина обича тишината", каза Кубрат Пулев.

Думите му със сигурност обаче са жегнали Андреа, която и до момента не спира да показва чувства към него.