Кубрат Пулев е поканил бившия премиер да отбележи с него личния му празник

Кубрат Пулев е отпразнувал заедно с Бойко Борисов рождения си ден. Бившият премиер е бил специален гост на празника на боксьора вчера. Лично лидерът на ГЕРБ се похвали за събитието в личната си страница във Фейсбук. Екс министър председателят качи снимки от събитието, което е било в столично заведение.

[caption id="attachment_407943" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев на рождения си ден с Бойко Борисов Кубрат Пулев на рождения си ден с Бойко Борисов[/caption]

"Имах удоволствието да поздравя един голям българин за рождения му ден", написа Бойко в страницата си в социалната мрежа. И допълни, че пожелава на боксьора още много успехи. Сред най-честите пожелания към спортиста беше и това най-накрая да се изправи в директен мач срещу световния шампион Владимир Кличко.

Както знаете, Кубрат Пулев е официален претендент да отнеме титлата от украинеца и срещата между двамата най-вероятно ще бъде насрочена в съвсем близко бъдеще. Прави впечатление, че верен на режима си на спортист, Кубрат Пулев не е вдигал шумни купони, а е отбелязал рождения си ден скромно, заобиколен от най-близките си.

Освен Бойко Борисов, заедно с Кубрат са гаджето му - певицата Андреа, както и брат му Тервел, заедно с половинката си - волейболистката Диана, видяха от "24 часа".

[gallery link="file" ids="407944,407945"]