Казано си е, пък и логика има - крушата по-далече от дървото не пада. Така де, няма да падне под ябълка или банан, я... Това се потвърди и при Цеци Красимирова и дъщеря й Джудит Георгиева, която се оказа с рязко развита гръдна обиколка.

Джудит си е турила бомбите миналата година, когато е била на 24 лазарника - е, поне е пълнолетна, за разлика от разни ученички, абитуриентки и прочие кифли... А и смятаме, че изобщо не е прекалила, поне засега - тя си е поставила по 350 кубика във всяка гърда, което общо прави 700 кубика.

Да, можеше и по-малко, но пък има и къде-къде по-внушителни размери и гледки. Предполага се, че като за първи път на Джудит й е било леко плашещо и е решила да кара бавно и плавно. Надяваме се да си остане така, за да не се превърне в поредната вманиачена по пластичните операции гърла.

Както знаем, таткото на Джудит е първата любов на Цеци Красимирова - Данчо Георгиев, който е бил с 12 години по-голям от нея и с който се разделят почти веднага след раждането й.

Цеци Красимирова мина през много връзки, а последно се разведе с милионера Майкъл Струмейтис, който обаче се оказа щедър и я възнагради предостатъчно за годините, прекарани заедно. На практика след развода с него, Цеци стана в пъти по-ботата.

Източник: Crimesbg.com