Крум Савов със сигурност трябва да направи нещо, за да си озапти съпругата и да я накара да спре да се излага. Това смятат все повече потребители в мрежата, ставащи редовно свидетели на манията на Мая Савова.

47-годишната симпатяга е така завладяна от желание да бъде вечно млада и красива, че публикува все по-неадекватни на реалността снимки. Да, всяка жена в наши дни ползва фотошопите и филтрите, за да пооправи това-онова по себе си, но не и да се превърне от 47 в 17-годишна ученичка, както прави Мая.

Круме, озапти си жената: Вижте как се пусна Мая Савова! (направиха я на нищо - СНИМКИ)

Фотото й от плажа, което пусна днес, разбуни духовете и разсмя от сърце десетки. Лицето на Савова е така "барнато", че ако трябва да сме честни, тя не е изглеждала така и преди 20 години, камо ли днес. Да, Мая е хубава жена като цяло, но явно не се задоволява с естествените си данни, а се прави на такава, каквато не е.

Круме, озапти си жената: Вижте как се пусна Мая Савова! (направиха я на нищо - СНИМКИ) - Снимка 2

За сравнение вижте тези нейни папарашки снимки, правени преди цели пет години и погледнете лицето й. То е съвсем нормално за годините - с бръчки, леко повехнала кожа, отпусната шия и брадичка, и прочие... И не, никакви интервенции не могат да направят реално с нея това, което виждаме на снимката. Единствено фотошопът може.

Круме, озапти си жената: Вижте как се пусна Мая Савова! (направиха я на нищо - СНИМКИ) - Снимка 3

"Круме, Крумее, говори с женичката ти, че я е гепила кризата на възрастта", съветват журналиста потребители.