Никой не беше очаквал такава злобна реакция от Микаела - нежното цвете на "Ергенът", което обаче снощи Евгени Генчев изпрати у дома. Мика силно вярваше, че между нея и пианиста има нещо силно и беше убедена, че ще остане поне до големия финал.

Е, това не се случи, а Генчев предпочете първо Валерия Георгиева, а после и Елена пред нея. И изведнъж от миловидното личице на Мика започна да струи жлъч и злоба като тя написа в мрежата, че е разочарована от Генчев, на когото пожела да си остане с фалша, театъра и сухото лицемерие, очевидно визираща Валерия.

"Това не е моята битка и не е моето място. Някои предпочетоха фалшивото пред истинското, вятърните мелници и фанатични борци за фанатични каузи, пред топлината и чувствата. Благодаря! Нека си ги задържат. Още от втората вечер в това имение знаех, че ще трябва да се боря с хора, в чиито вени не тече кръв и нямат дори малко живец. Като студени статуи, които обаче показаха театър, макар и без майсторство и си постигнаха целта", съска Мика в мрежата.

Това показа, че тя реално не е научена да губи с достойнство, както коментираха потребители. Те я посъветваха да не продължава да евтинее с обиди и нападки към тази, която е била предпочетена пред нея и че никой не може да застави някого да я обича.

"Показа си и ти истинската муцуна, а само се правеше на миличка", погнаха я в нета.