Колкото и силно да обичаш един мъж, толкова по-силно можеш да го намразиш. Стига той да ти даде достатъчно поводи за това. Е, Деян Донков даде на Радина Кърджилова предостатъчно, дори в пъти повече от поносимото. И чувствата й се преобърнаха на 180 градуса.

Мнозина не искаха да повярват на новината, че двамата са се разделили окончателно при все, че имат двама сина и се обичаха толкова години, но това е факт. А поредното доказателство е, че Донков замина на море с децата си, но без Радина.

Кърджилова, която не се откъсва от синовете си Христо и Йоан, до такава степен не може да гледа баща им, че ги остави да вървят тримата. Така децата ще могат да се забавляват и да са щастливи, без да гледат и слушат скандалите на родителите си, разкриха и близки до актрисата.

"Това е поредната изневяра на Деян. Не първата, не втората, поредната. За толкова години тя вече не може да ги изброи, а и не иска. В един момент просто отказа да се бори, да вярва, че ще го промени и да се надява, че ще оцени любовта й и жертвите, които е правила за него. Всъщност тя вече не го обича", коментират източниците.

Донков и хлапетата са на къмпинг на Южното Черноморие, където актьорът ги тъпче до насита с кебапчета и цаца.

Източник: Crimesbg.com