Диана Найденова и Мирослав Войников са заедно от девет години!

Семейството Диана Найденова и Мирослав Войников се "бракуваха" преди девет години, но продължават да се държат като влюбени. Това забелязаха папараци не вестник "Уикенд", които ги спипаха в столичния мол "Сердика". Въпреки че са толкова време заедно, двамата все още се държат за ръка и дискутират оживено като гаджета в училище. Грам рутина не се забеляза помежду им, отбелязват очевидците.

Журналистката не страда от излишна суета и грандоманщина и изобщо не я вълнува дали някой ще я разпознае в мола. Найденова се беше облякла съвсем неглиже и дори разпуснато - зелена и широка тениска, дънкови бермуди и мокасини, каквито определено носят доста по-възрастните от нея жени, да не кажем пенсионерките.

Въпреки това Диана не изглеждаше никак зле до мъжа си, който, в унисон с нея, също се беше барнал в къси панталони. Двамата се разхождаха и разглеждаха из мола, като внезапно Найденова дръпна любимия в магазин за телефони. Там моментално се залепи на айфоните и буквално му се молеше да вземат един, защото й е нужен.

Колкото и да я обича обаче, Войников не щеше и да чуе, че ще дадат над 2 бона за някакво се телефонно апаратче и й каза, че е твърде скъпо за "ало-ало". Във времена на криза, каквито са в момента, Диана бързо се осъзна и на свой ред се съгласи, че наистина не си струва. Скандал нямаше, а двойката се запъти към вкъщи.