Дениз Хайрула започна да я кара на ръчна!

На ръчно удоволствие започна да го кара Дениз Хайрула, която след "Ергенът" вместо с двойна доза ухажори, се сдоби с едно голямо... нищо. В тази криза, а и при ужасния нрав, който показа в предаването, туркинята все по-рядко има щастието да попадне на мераклия за сърцето й (или поне за з@дника й) - трябва да се плаща все пак, но явно инвестицията не си струва.

Това е и причината Денизката да започне да се "оправя" сама като дори показа с какво го прави. Тя си набавя хем удоволствие, хем някой лев, рекламирайки продукти на секс магазин. Последното, което са й пратили, е клиторстимулатор, а тя горещо го препоръча на последователите, които са й останали.

Да, за срамотиите, Хайрула се препитава от подобни рекламки, а амбицията й беше да превземе света с някой богат, хубав, умен мъж. Само дето ако той е богат, хубав и умен, баш нея ли ще вземе, смеят се в мрежата. Дори Виктор Стоянов, който нацелува половината и повече мацки в предаването, не се доближи по-интимно до нея нито веднъж.

"Сами си правете изводите защо. Явно му беше толкова неприятна, че я баламосваше само с глупости за приятелството и приятното прекарване. Това един мъж ако ти го каже, е егати обидата. На мястото на Дениз щях да потъна от срам", коментират потребители.