Със сигурност не може да се отрече, че Кристиан Костов е талантлив певец. В същото време обаче вероятно ще се съгласите с твърдението, че визията му е много по-коментирана от музиката, която прави.

 

Той самият не само, че не се притеснява от този факт, а очевидно е решил да се възползва от него и да извлече максимална полза. Прави впечатление, че напоследък Кристиан Костов става все по-дързък и по-дързък.

 

Младият изпълнител, който преди години представи страната ни на Евровизия, става все по-провокативен с всеки изминал ден. Неотдавна, той сподели в интервю, че лошите коментари, които се правят по негов адрес в социалните мрежи, не го обезсърчават, а дори напротив – дават невероятен тласък на творчеството му. Казано с други думи, макар и все още твърде млад, той се е научил, че когато съдбата му поднесе лимон, най-добре би било да си направи лимонада.

 

Наскоро той качи ново провокативно видео в профила си, с което даде повод за нови критики от страна на последователите му. Причината за това е, че Кристиан демонстрира опасно близост с друг представител от неговия пол.

Тъй като никъде не става ясно дали двамата са нещо повече от приятели, както се казва – в този клип всеки вижда това, което иска да види.

Източник: show.blitz.bg

Кристиан Костов запечата на клип опасната си близост с… (ВИДЕО)