Кристиан Костов все още прилича на скромно и задръстено момченце, но...!

Помним малкия Кристиян Костов, който събра очите на зрители и жури преди бая години в "Х Фактор". Той стана любимец и на Саня Армутлиева, която го взе под крилото си. Днес Крис е вече голям и сам си пробива пътищата в музиката като прекарва еднакво време у нас, в Русия и по целия свят. Определя се като космополитна личност.

Явно такива са и разбиранията му за секса, защото Костов призна, че си пада по насладите за една нощ. Това той разкри пред последователите си в мрежата като твърдо заяви, че не вижда нищо лошо и нередно в това да се свалиш с някого и да се насладите един на друг еднократно. А после кой от къде...

"Даже има случаи, в които това ти оставя по-траен и по-сладък спомен. Но, разбира се, хора, предпазвайте се! Опасно е в тези дни да правите такива неща без нужните средства, които да ви гарантират здравето и сигурността", не пропусна да уточни Кристиан за феновете си, които са и по-малки от него.

Все още е висящ въпросът към кой точно пол за сексуалните щения на певеца, който се държи и изглежда все повече като жена, а не като мъж. Крис не е говорил директно по темата и казва, че е просто ексцентричен. Но всеки втори е убеден в противното и смята, че тук нещо не е по реда си.