Талантливият Кристиан Костов с две нови парчета!

Популярният изпълнител Кристиан Костов, който се класира на второ място в песенния конкурс Евровизия през 2017 г., представяйки България, подготвя мини албум, а две от песните, които ще бъдат включени в него, ще представи съвсем скоро. Това разкри самият той в ефира на Нова телевизия. [caption id="attachment_627302" align="aligncenter" width="222"]Кристиан Костов Кристиан Костов с две нови песни[/caption] Само преди дни изпълнителят зарадва феновете си с новото попълнение в репертоара си - Better. Следващият музикален проект ще бъде представен в края на този месец, а през юни се очаква още едно парче. Крис има около 30-40 идеи, които смята да реализира, колкото се може по-скоро. В момента той е в Москва, използва изолацията, за да твори.

"Спрях да гледам новини, не ми влияят добре. В момента всички сме затворени, навън няма нито една душа – грижете се за себе си. Това е много трудна ситуация и дано да мине по-бързо… Трябваше да отида в Китай през февруари, но това не се случи. България и Гърция ми липсват също.

Бил съм навсякъде, имам приятели и познати, хора, които харесват музиката ми. Когато приключи истерията със сигурност ще отида да се видя с онези, които обичам”, споделя Кристиан в предаването “На кафе”. Той има много познати, любопитни обаче са популярните такива. Познава се лично със звездата на руската естрада Филип Киркоров. “Познаваме се, последния път се видяхме на едно предаване. Нашите родители са били приятели”, откровеничи Костов. През март т.г. той навърши 20 години. “Ще го празнувам след това. Обикновено на рождения си ден работя. Празнувам със почитателите на музиката, това е традиция за мен. Яд ме е, че не успях да направя нещо за тях казва певецът. Той си припомня и миналогодишния празник, когато направи фурор в Китай. “Беше много странно за мен, защото имахме лайв концерт. Повече от половин милион души ни гледаха на живо, това беше много учудващо и изненадващо, защото не очаквах, че чак толкова много хора ще се включат”, споделя с усмивка той, допълвайки, че шоуто не е било предвидено като грандиозно събитие и повечето меломани са се включили, за да го поздравят. Неведнъж стила на Кристиан е бил обект на коментари. Често стилисти се грижат за външния му вид, но когато няма поети ангажименти сам избира тоалетите си.

“Имам конкретна идея за визията си, знам как искам да изглеждам и какво да покажа. Понякога на хората не им харесва – започват да говорят, да пишат коментари… За мен е важно да се чувствам комфортно. Бих казал, че всичко се променя, мнението ми – всеки ден, може би заради възрастта.

Примерно днес мога да се чувствам добре с дълга коса, а утре да я махна. Мога да искам да облека нещо лилаво, а после почти цял месец да нося черно. Всеки ден получавам нова информация, вдъхновявам се и се променям”, издава още тийнсензацията. Източник: Монитор