Вместо да поумнява с годините, Цвети на Криско сякаш става все по-глуповата. Бившата стюардеса, която роди две деца на рапъра, а оттам насетне животът й се превърна в един нескончаем парад на суетата, днес изуми с ново 20.

Тя се появи на снимки, на които отдалеч личи, че се е подлагала на лифтинг процедури, слагане на ботокс, филъри и какво ли не. Да, лифтинг си прави и Николета Лозанова, само че НиЛо е по-възрастна от Цветито, която захвана корекциите още преди години.

Крисковице, грам мозък имаш ли: Цвети Петрова се "опъна" така, че се обезобрази! (попиляха я - СНИМКИ)

Крисковица, както я наричат отдавна, сякаш няма идея какво става с кожата, когато започнем да я третираме така жестоко от ранна възраст и какви адски поражения ще даде в бъдеще. Защото ако сега изглежда ОК след някоя процедура, то след пет-десет годинки тази процедура няма да "хване". Просто, защото кожата й вече е употребявана, малтретирана и експлоатирана до крайност.

Крисковице, грам мозък имаш ли: Цвети Петрова се "опъна" така, че се обезобрази! (попиляха я - СНИМКИ) - Снимка 2

Цветелина обаче страда от някаква мания и чудовищна суета. Скулите й трябва да са с точно определен размер и форма, брадичката да е прецизно оформена, устните да са пълни, очите дръпнати... абе - без коментар сме.

За сметка на това обаче потребителите имаха доста коментари, които не спестиха и буквално я попиляха. "Вместо да се чудиш как ден след ден да ставаш все по-куха лейка, вземи и направи нещо, развивай се! Ама не в скулите, а в интелекта, ако имаш такъв изобщо", пишат в нета.