Рапърът Кристиан Талев, по-известен като Криско, е напът да излезе в пенсия. Прави впечатление, че в последно време е свел работата до минимум – до края на лятото има едва 6 участия. Запознати твърдят, че това се дължи на факта, че рапърът е решил да се посвети на семейството си и да сложи край на нощния живот. Те припомнят, че преди време отношенията с жена му Цветелина Петрова претърпели сериозно сътресение и той не иска да подлага повече личния си живот на риск.

 

Двойката бяха в обтегнати отношения месеци наред и дори се появиха слухове, че са се разделили. Припомняме, че рапърът и чаровната брюнетка, са заедно от години и имат две деца – Амая и Даниел, които избягват да показват в социалните мрежи.

 

„Когато пораснат нека да се показват, ако искат. Сега са още малки и предпочитаме да ги опазим“, коментирал е габровецът. Почитателите му са виждали само броени фотоси на момиченцето, но не и на сина му.

Неотдавна Криско и жена му бяха пред раздяла, но след това съумяха да стигнат до компромис заради децата. Според хора от обкръжението им, сериозните кавги между него и бившата стюардеса започнали след появата на сина им, тъй като младата майка била крайно изнервена покрай двете породени деца, а Криско не я подкрепял особено, тъй като ходел по участия, или имал други занимания за свободното време.

Така и не става ясно дали във връзката им е бил намесен и трети човек, но според запознати, не се е стигало до изневяра от нито една от страните.

 

Изпълнителят на хита „Шапка ти свалям“ многократно е разказвал за началото на любовта му с кръшната Цвети. Запознали се по време на снимки на един от видеоклиповете му. По това време хубавицата се изявявала като танцьорка, но работела и като стюардеса – съвместявала двете професии. Дори имала планове да се устрои в Дубай, но Талев успял да я разубеди да не го прави, за да даде шанс на връзката им.

 

Към днешна дата Цвети е категорична, че иска да се отдаде изцяло на двете им деца и на семейството. Няма намерения да се връща на работа, защото Криско я издържа благодарение на успешната си музикална кариера.

 

Припомняме, че преди нея, Криско излизаше с Ася Капчикова, която към днешна дата е майка на 3 деца. Заради многобройните й изневери обаче, рапърът не е в добри отношения с бившата си и предпочита да не се сеща за нея към днешна дата.

Източник: Уикенд