Цвети Петрова - жената на Криско, е твърдо решена да провокира. Въпросът обаче е кого - дали чуждите мъже, или собствения си такъв, с когото от доста време са ту на приливи, ту на отливи. Знаем, че двамата с рапъра се разделяха на няколко пъти и бившата стюардеса триеше общите им снимки от профила си.

Към настоящия момент те са уж заедно като се показаха с честитка за Новата година, но поведението на Цветелина е странно. В началото на връзката й с Криско тя никога не си е позволявала да се държи фриволно, камо ли да се съблича по мрежите.

Криско, спиш ли: Цвети Петрова се пусна чисто г@ла, изкърти нета! (СНИМКИ)

Е, сега го направи и то с огромна охота като пусна цяло клипче. На видеото г@лата Крисковица се разтапя от кеф и то в мъжки ръце. Тя е на масаж, на който споделя, че ходи всяка неделя. Само че масажистът е мъж, а не жена, както отбелязват фенове на рапъра.

Криско, спиш ли: Цвети Петрова се пусна чисто г@ла, изкърти нета! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Има толкова много масажистки, но твоята баш в мъжки кунки отиде. Внимавай и си опичай акъла, че от неделя на неделя, да не стане всеки ден, а после и друг да я завива нощем", майтапят се зевзеци в нета.

Реално обаче заплахата е налице, още повече ако отношенията между двамата продължат да бъдат в "студената гама".