Криско закъса с ухото

Криско се оплака от частна клиника. Рапърът закъса с ухото, ожали се самият той в социалните мрежи. Габровецът описа одисеята от посещението при доктора като глава от роман, писа "Телеграф".

Здравословен проблем

"Ухото ми е заглъхнало от 2 дни и реших да си запиша час за преглед. И така записах си час за 9 ч. Това е частна клиника в София, което ме кара да мисля, че щом един преглед струва 115 лв. - и пак повтарям, че това е частна клиника, би трябвало да получа услугите, които предлага. И при положение че всеки пациент е със запазен час, очаквам да вляза при доктора в часа, в който съм запазил... и с малко забавяне спрямо човека преди мен", започва разказът на музиканта. Той е влязъл в клиниката още в 8:55 ч. сутринта и веднага се отправил към рецепцията, където провел следния диалог: "- Предупредиха ли ви за антигенен тест? - Не, но имам ваксина и зелен сертификат. - Без антигенен тест не може! - Добре, а за какво ми е този сертификат? - Ами, не знам за какво ви е! - Добре, тук мога ли да си направя антигенен тест? - Да, 25 лв. и изчакайте".

За тестовете и зелените сертификати

Седнал да чака и минали цели 20 минути докато го извикат за теста. "Влизам в стаичка и докато едно момче ми прави теста, го питам: - Защо ми правите антигенен, като имам ваксина и зелен сертификат? - Те тия сертификати са за... - Мола? - прекъсвам го аз. - Хехе, да, за там са. Тестът е направен за 1 минута, изчакайте", продължава Кристиан Талев, както се води по лична карта ВИП пациентът. Минават вече 50 минути, откакто е в клиниката, и нервите му вече не издържат: "Още никой не ме е извикал за резултат от антигенния тест. Предполагам, че после ще чакам още 20 минути за влизане при самия доктор. Виждате, че натяквам "частна" и "фиксиран час", защото очакванията ми, както и на другите клиенти, са - "Ще си запазя точен час, за да си наглася програмата за деня". Решавам да попитам на рецепция дали ще вляза скоро. Отговорът е: "Ние сме външна рецепция, питайте вътрешна ей там". "Бихте ли ми върнали парите, след като 50 минути след насрочения час за доктор още не знам кога ще вляза в частната ви клиника с фиксиран час?" "Разбира се, ето ги", разказва още Криско. Рапърът уточнява, че това не е оплакване или жалване какви тъпанари са в клиниката. [caption id="attachment_692560" align="aligncenter" width="273"]Криско се оплака от частна клиника сн. Инстаграм Криско се оплака от частна клиника сн. Инстаграм[/caption] "Може и да не съм прав, но си мисля, че ако бях получил това, което ми предлага клиника, нямаше да напиша този пост", завършва изпълнителят на "Кавала кючек", предават от hotarena.net.