Криско е направо неузнаваем преди раждането на бебето!

Oткакто Криско официално призна, че ще става баща, с приятелка му Цвети Петрова са на седмото небе. Двамата с нетърпение чакат щастливото събитие през есента. А дотогава прекарват времето си в Слънчев бряг. [caption id="attachment_599067" align="aligncenter" width="300"]Криско Рапърът Криско вече се е кротнал[/caption] Явно и неговите фенове усещат какво го радва в момента и на едно от последните му участия на морето, успяха да уцелят право в сърцето със специално подготвен подарък.

Криско получи тениска с надпис "баща-мечта", което го накара да се просълзи и да заяви от сцената, че няма търпение да се роди първородния му наследник.

На сцената рапъра се качи с Тита, което цялата бе облечена с дрехи на Донатела Версаче. Тийн сензацията бързо събра погледите на всички посетители. Които единодушно стигнаха до заключението, че е станала голяма мацка. Откакто се събра с гаджето си, тя направо сияе. Грандиозните хип-хоп партита на южния плаж в Слънчев бряг продължават още утре (31 юли) с феноменалната комбинация на 100 и Ъпсурт. След като взривиха столицата със своя първи концерт, сега те ще повторят успеха си и на морето. Рапърът 100 Кила е чест посетител на клуба и по време на последното си участие в него, той не пропусна да изрази респекта си към момчетата от Ъпсурт. Като дори изказа надежда те отново да се съберат в "оригиналния си състав". Но това далеч не е единственото разбиващо парти в този сезон. На 7-и август предстои HIP HOP HISTORY REPEATING, в което участие ще вземат Ъпсурт, Спенс, Димчо, Skiller, DJ Doncho, NDOE, DJ CASS, Alex P и Мария Драгнева.