Крисия избра победителите на Малка Мис и Мистър България!

Националният конкурс Малка Мис и Мистър България се провежда за 17-та поредна година и е форум за изява на деца от 4 до 18 години. Те пристигат от цялата страна след проведени регионални конкурси и кастинги. [caption id="attachment_603903" align="aligncenter" width="206"]Крисия Крисия избра победителите в конкурса[/caption]

Паралелно се провежда и Арт фестивал NEW STARS, в който участниците проявяват своите индивидуални таланти. Крисия беше член на журито и лично връчи медалите на победителите в Арт фестивала.

Над 60 деца от всички краища на България се събраха от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци за конкурса Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2019. Организатор и лицензиант на конкурса е Агенция Интерсаунд. Официален домакин на конкурса за пръв път е супер луксозния хотел Аргищ Партез – Златни пясъци. Финалния спектакъв беше на 12.09. на открита сцена между басейните на фона на атрактивната архитектура на хотела-домакин. Участниците от 15 града са класирани да представят своите родни градове от регионални конкурси, както и национален кастинг. Децата прекараха няколко незабравими дни в подготовка за финала. Програмата беше интересна:

Парад на градовете – делегациите се представят с оригинални програми, Весел карнавал за деца и родители, хореографска подготовка и разбира се – време за плаж и море. Седмото издание на Арт фестивал NEW STARS 2019 в който участниците проявиха своите таланти събра многобройна публика.

Имаше песни, народни и латино танци, художествена гимнастика, картини на млада художничка. Забележително беше изпълнението на Мартина Кондаклиева – републиканска шампионка по латино танци, Симона Иванова – художествена гимнастичка с международни победи. Дори демонстрация на изработка на грънци с мъничко грънчарско колело на сцената от най-малката грънчарка в България Теара Марковска от Троян. Финалният спектакъл протече в три тура:

Атрактивно откриване с танц на участниците в който се включи с изпълнение и самата Крисия , облечени в униформа на конкурса, оригинална хореография и грейнали детски лица.

Втори тур- представяне в народни носии от родния им край и третото, най-впечатляващо дефиле превърна сцената в приказен замък – принцове ипринцеси в чудни бляскави рокли завладяха сърцата на публиката. Режисьор на спектакъла за поредна година беше Мартин Желев, създал поредица национални и международни спектакли. Бляскавото му режисьорско хрумване да стартира конкурса с водещи на покрива на хотела закова вниманието на публиката още от първия миг. Атмосферата по време на целия конкурс беше приповдигната и възторжена-децата се забавляваха, танцуваха, а на края получиха своите титли и медали за достойното представяне в най-престижния детски конкурс.

Крисия – звездата – идол на децата пристигна в Златни пясъци специално за конкурса. И прекара един ден с тях, за да ги подкрепи и да оцени тяхното представяне. Невероятната млада певица зарадва участниците и гостите на конкурса с изпълнение на най-новите си песни.

Участниците подготвиха танц за откриването на спектакъла върху песен на любимата Крисия, а на финала и връчиха корона като на истинска принцеса.