Малката сладурана Крисия Тодорова, която умиляваше България преди десетина години в шоуто на откривателя си Слави Трифонов, вече е голяма и свободна жена.

Да, Крисия има навършени задължителните 18 години, за да се счита в правото си да прави, каквото сметне за добре. Друг е въпросът обаче дали решенията й наистина ще са за добро. Като например това, което се говори все по-усилено - че е зарязала музикалното си училише в столицата, за да се върне в родния си Разград и да се забавлява с приятели.

Крисия, това ти ли си?! Полудя ли бе, дете???! (ПОСЛЕДНИ СНИМКИ)

Не знаем дали това е истина и се надяваме да не е, защото Крисия е безспорен талант в пеенето и ще е жалко да изгуби тази своя дарба от Бога. Но снимките, които пуска в нета, са повече от красноречиви и говорят, че го е ударила яко на живот.

Крисия, това ти ли си?! Полудя ли бе, дете???! (ПОСЛЕДНИ СНИМКИ) - Снимка 2

"Какво дете беше, дано не се провали! Вижте й само муцуните, които прави, гледайте ги с другите, дето са се събрали, като някакви пънкарчета от едно време. Снимали уж нещо. Какво снимат, те си знаят, но изглеждат като улични гаменчета, а на Крисия това не й отива", коментират потребителите в нета.

Явно болшинството от хората смятат за нормално певицата да си остане вечно кротичка, сладка и малка, но хората растат, променят се и тя не прави изключение.