Крисия ще партнира отново на господин Андреев

Ангелогласната чаровница Крисия се завръща триумфално на малкия екран.

Почитателите на „Шоуто на Слави” бяха лишени от присъствието й в продължение на месеци. Всички онези, които са се затъжили за телевизионните изяви на Крисия ще могат да я видят отново на малкия екран идната петък вечер. Тогава любимката на България ще се завърне отново в ефира на bTV.

[caption id="attachment_433410" align="alignright" width="300"]Крисия ще партнира отново на господин Андреев Крисия ще партнира отново на господин Андреев[/caption]

Откритието на Слави Трифонов – Крисия ще направи първия си телевизионен дебют за тази година в компанията на господин Андреев (Димитър Андреев), покрай който й изгря звездата. В продължение на три месеца Крисия бе разредила сериозно участията си в „Шоуто на Слави” заради множеството ангажименти около детската „Евровизия”, на която заедно с пианистите близнаци Хасан и Ибрахим успя да завладее второто място. Участието на международния фестивал за детска песен бе само малка част от ангажиментите на малката чаровница.

Запознати от родния й Разград твърдят, че славата, която я връхлетя внезапно едва ли не я е затрила от училищната скамейка. Родителите на Крисия изпитват сериозни затруднения в изготвянето на графика й, разделяйки времето й между уроците и професионалните ангажименти. Предположенията, че известността на Крисия ще трае само три дни не се оправдаха. Тя поема все повече работа върху крехките си плещи.

Животът на малката чаровница се е променил изцяло, след като звездата й изгря в „Шоуто на Слави”. В последните месеци тя живее на път, разкъсвана между семейството си в родния Разград, училището и шоубизнеса, съсредоточен в София. През първия месец от Новата година, ангелогласната Крисия ще се отдаде основно на работата си в шоуто на Слави Трифонов. Паралелно с това й предстои да залегне сериозно над уроците, за да успее да завърши успешно първия учебен срок, който приключва в началото на следващия месец, пише vsekiden.com.

Със сигурност на малката чаровница никак не й е лесно да съчетава славата и учебните занятия.