По всичко личи, че малката сладка Крисия, която впечатли преди няколко години България с невероятния си глас, вече е дама.

Като такава тя изглежда е взела важното решение да вземе живота си в ръце. Оказва се, че й предстои да направи наистина голяма крачка – да се отдели от семейното си гнездо.

При все, че е едва на 18 години, младата изпълнителка е убедена, че вече може да се справя сама, живеейки самостоятелно.
Неотдавна тя публикува любопитен клип в профила си в Инстаграм. От него стана ясно, че двете с нейна приятелка позират за голям мебелен магазин.

По всичко личи, че тези снимки не са били случайни. Именно тогава се породиха и предположенията, че красивата Крисия се е сдобила с първото си самостоятелно жилище. 
На този етап певицата все още не е потвърдила или пък отрекла тази информация официално, при все, че прави впечатление, че напоследък е доста активна в социалните мрежи.
Казано с други думи, не е ясно за момента дали наистина е така.

Феновете й обаче сравняват ситуацията с корекцията на устните й, при която наля солидно количество хиалурон в тях, за да ги направи по-сочни. И ако се питате кое е общото между двете – това, че не е обявила официално.
Източник: show.blitz.bg

Крисия съобщи взривяваща новина. Какво се случва?