Малката Крисия, която възхити цяла България преди години с появата си при Слави Трифонов, се е превърнала в красива млада дама.

Новата й визия я прави наистина неузнаваема. 

Крисия изненада феновете си с визията, с която се появи на концерта на 50 cent в столицата. Всички останаха без думи от секси визията й. Тя не пропусна да качи снимки от събитието в профила си в Инстаграм, отбелязва каналът Vbox7.

Освен прилепналите дрехи, с подчертано дълбоко деколте, Крисия допълваше визия си с доста изкусителни движения и фатален поглед. Вероятно ви е направило впечатление, че напоследък детето-чудо, както единодушно я нарече цяла България, е много променена. Разбира се това е нещо нормално. Колкото и някои хора да не могат да го приемат, трябва да разберат, че всеки един човек расте.

За радост на феновете си, напоследък красавицата е увеличила активността си в социалните мрежи и споделя доста фотоси, които радват окото. Неотдавна някои от таблоидите се появиха с твърдението, че Крисия е започнала да прави подобрения по лицето й, визирайки устните й, които определено са по-сочни от преди. 

Истината е, че не е нужно задължително да е прибегнала до хиалурон, тъй като има още редица начини да получи този ефект.
Заклетите й фенове искат от нея не само снимки и сторита, а очакват и нова музика. Тя неведнъж е споделяла, че работи по нови проекти и е въпрос на време да ги зарадва.
Източник: show.blitz.bg

Крисия е неузнаваема (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Крисия е неузнаваема (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Крисия е неузнаваема (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

Крисия е неузнаваема (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 4