Край! Николаос Цитиридис се пости с шоуто си и зрителите след 4 години на екран в Би Ти Ви. Водещият не издържа на вълнението, което в подобни моменти винаги е голямо, и на няколко пъти се разплака, особено преди финалните "акорди".

Той обаче обеща, че ще се видим отново, в друго предаване, така че е много вероятно идеята вече да е налице. Знаем, че снощи в шоуто му беше и неговата приятелка - актрисата Боряна Братоева, която разкри нещо супер пикантно. А именно кое е провокирало запознанството й с гърка.

"Ще си го призная. Преди време с моя колежка от пловдивския театър бяхме на ресторант и го ударихме на дълга приказка. Застояхме се и по едно време видяхме, че по телевизора дават шоуто на Цитиридис. Загледахме се, а аз те харесах сякаш от първия миг. Въздъхнах протяжно и казах, че ще си мой...

Тогава с нея започнахме да спорим дали това ще стане и коя от двете ще се докопа до теб първа. Уговорката обаче беше никоя от нас да не ти пише в мрежите, трябваше да стане съвсем реално и някъде в "живия живот", разказа Боряна.

А Цитиридис й отвърна в типичния си шеговит стил, признавайки, че когато тя му е гостувала за първи път, той дори нямал идея коя е.

Източник: България днес