Ако някога е имало борба за сърцето на Кирил Петков между съпругата му и спряганата за негова любовница, то е повече от ясно, че "двубоят" приключи с победа за Линда Петкова. А младата Лена Бориславова ще трябва да се задоволи с годеника си Мирослав Иванов и със спомените - колкото ги има...

Край: ТЕЗИ СНИМКИ довършиха Лена Бориславова, Линда победи! (виж ги тук + подробности)

Причините за триумфа на Линда са минимум две. Първо - Кирил Петков е и винаги е бил с нея. И второ - канадката има пълната подкрепа и огромна любов на най-важния човек в живота на мъжа си - неговата родителка.

Тези дни Линда и свекърва й Венета се щракнаха почти гушнати, по време на разходката си из столицата. Двете си гукаха като първи приятелки, седнаха на сладкарница и си бъбриха в продължение на часове. Знаем, че Венета рядко се връща в България, но явно го е направила за празниците и веднага се е обадила на снаха си.

Линда и Венета не влязоха в заведението на Петкова, а решиха да пробват тортичките на конкуренцията по Витошка. Там, където хапнаха, едно парче торта удря 10 лева, но явно това не им е проблем.

"Каквито са близки и както се обичат, Ленчето отиде на кино. И да е имала мечти да омотае Кирчо и да го разведе, тая работа няма да стане. Не и в този живот", коментират потребители в нета.